Pages

Friday, April 27, 2012

Klickyyy...

I'm going to write this in finnish, cos I'm critisizing finnish culture and clicks and behaviour.

Jotenkin tässä kun Desu taas lähestyy niin mieleen nousee taas asioita, jotka vaivaavat kun onnistun raahaamaan itseni jonnekkin julkiselle paikalle jossa on muitakin ihmisiä x)

Vaivaako ketään muuta se, miten hartaasti eri harrastus-piireissä harrastetaan klikittäytymistä ja sisäänpäin kääntymistä ja muiden dissausta?
Varmasti... pakko...

Pääasiallisesti mua lähinnä vaivaa se, että suomalaiset ei osaa olla kohteliaita, ulospäin kääntyneitä ja avoimia.

Me nähdään toisiamme coneissa ja gaaloissa ja ties missä. Piirit on pienet. Jo parin tapahtuman jälkeen sä alat tunnistamaan naamoja. Joten miksi... Miksi ei voi katsoa silmiin ja tervehtiä?
Eikö ihmiset sitten ole siitä varmoja, että haluaako toinen tutustua tai edes tervehtiä?? Or what the fuck...
Oikeesti.

Yks mikä mua tökkii todella pahasti, on se, että ihmiset tulee mun pöydälle, katselee koruja, ja jopa kommentoi niitä kavereilleen... Mutteivät edes vilkaise muhun. Saatikka hymyile tai edes nyökkää tervehdykseksi. Photobucket
Mä joskus sorrun siihen itsekkin, kun kierrän pöytiä, että olen nenä kiinni pöydässä, mutta yritän silti jotenkin tiedostaa myyjän, joka on kuitenkin nähnyt vaivaa pöydän eteen...

Mutta yleisestikkin... En tietenkään voi puhua muiden puolesta mutta mua oikeasti kiinnostaa tutustua ihmisiin. Mua kiinnostaa todella lolita piirit sekä cosplay porukat! Ja myös ne ihmiset jotka ei harrasta kumpaakaan!
Musta olis tosi hienoa, jos ihmiset alkais tervehtii ja tulis ihan juttelee. Photobucket

Mut jotenki jossain vaihees vaan tökkii, kun ihmiset tulee mun pöydän luokse ja katselee mun koruja nenän vartta pitkin ja naamasta näkee, ettei kelpaa ja ovat nähneet parempaakin. Do you know how bad that feels?? Photobucket
Toisin kuin ehkä moni muu, mä tiedän kyllä millä tasolla mä olen taiteeni ja korujeni suhteen. Enkä ole missään vaiheessa väittänyt että ne olisi täydellisiä, tai jotenkin uber ihania ja että niiden pitäisi kelvata tai sopia kaikille. Mutta olen kuitenkin nähnyt niiden eteen paljon vaivaa ja käyttänyt rahaa ja aikaa... Olisiko hymy liikaa pyydetty?

Yritän koko ajan parantaa taitojani ja korujeni laatua. Kaikkein eniten mua rassaa se, ettei mun taidot täsmää mun näkemystä ja visiota ja mun perfectionistin ajatusmaailmaa. Mutta pyrin aina sitä kohti ja parannun koko ajan. Haluan todella saada lolitat etenkin innostumaan mun koruista, mutta reaktiot ovat tähän mennessä olleet aika laimeita.Photobucket  Ainoa vakio suosikki on tietenkin tikkarit. Mutta olisi ihana tehdä muitakin joista lolitat tykkäisiä, niin sweetit kuin gootit kuin kaikki siltä väliltä :3
Ottaisin innolla ideoita ja ajatuksia vastaan...
Tosin tätä blogia ei kovin moni lolita kyllä lue x) But thats fiiiine.... I'll just look at this cute puppy here!! Photobucket<3
Noh mutta... En viitsi sen enempää avata asiaa. Kun en uskalla kirjottaa ton syvällisemmin, koska pelkään saavani ihmisten vihat puolelleni. Ehkä sitten jossain vaiheessa.... Olisi sivu tolkulla sanottavaa, mutta jotenkin tuntuu ettei kannata. Mutta jossain vaiheessa purkaudun kuitenkin... Tää nyt oli tällainen alustava... Juttu...
Photobucket


Aaaaanyway... Näin taas painajaista siitä että missasin koko Desun...PhotobucketAina sama juttu. Tajuan, että desua on joku pari tuntia enää jäljellä, enkä ole siellä päinkään. En ehdi pakkaamaan koruja ja jos ehtisin, niin aikaa myydä olisi vain pieni hetki... Inhottava uni. Sitten näen myös paljon unia siitä, että olen desussa. Ja siellä on tuttuja naamoja. Ensin ne alkaa sillä, että olen porukassa messissä, mutta lopulta päädyn yksin hortoilemaan, koska porukka feidaa mun ympäriltä... Mistä sekin sitten kertoo, tiedä häntä. Minulla on arvaukseni, mutta jääkööt ne mainitsematta tällä kertaa.

Mutta olen tässä väsännyt uusia koruja, jumbo-kokoisia cupcakeja, suklaa kaulakorun, erillaisia muovikoruja... Laitan tähän vaikka sen suklaakaulakorun ja loppuja sitten myöhemmin kun saan niistä eka kuvat otettua.PhotobucketOlin ajatellu alunperin laittavani tohon kaulakoruun kans vielä kaks suklaista rusettia, mutta sitten jotenkin tuntui että siinä on ihan tajuttomasti tavaraa yhdeksi kaulakoruksi... Mielipiteitä? Kiva näin, vai kaipaisiko vielä rusetit koristeeksi?

Ja käväseppäs tykkäämässä facebook-sivusta jooko? Photobucket(<- click meeeeeeee.....)

3 comments:

 1. Ohoh, eksyin tänne ja lukasin vähän blogia läpi ja tähän vois kommata, kun oli sen verran jännä merkintä! :D

  Vaikken ole ite coneissa pahemmin pyöriskelly myymässä mitää, nii toi on kyllä totta, että tuo fiilis on inhottava. Siis tuo, että ihmiset ei vaivaudu kiinnittämään huomiota, vaikka se olisi olennaista, oli se sitten toiselle esittäytyminen kyseessä tai... mitä vaan sosialisoimista, jossa se olisi kohteliasta ja huomaavaista edes yrittää tehdä niin. :D Eihän siinä mitään jos on ujo, mutta kun se menee sellaiseksi välttelemisen puoleiseksi että se sanaton viesti, jonka ihminen antaa tuntuu olevan VOI EI EN HALUA OLLA KANSSASI MISSÄÄN TEKEMISISSÄ MENE JO POIS. Siitä jää vähän kakkanmaku suuhun välillä.

  Tälläine random kommentti hyökkäys!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, kiitos kommentista <3 <3 <3
   Joo, tota se nimenomaan on!! Se ei oo pelkästään epäkohteliutta, vaan nimenomaan sitä että toisesta jää sellainen vaikutelma, että tarkoituksella välttelee katsetta ja todella asennoituu kaikkiin muihin kuin siihen omaan klikkiinsä "en halua olla kanssasi missään tekemisissä, älä puhu minulle ja mene JO pois"... Ihanaa että joku muukin on huomannut sen... Kirjoitan tästä lisää myöhemmin. Ehkä jo heti seuraavassa postauksessa.

   Kiitos kommentista, toivottavasti tulet uudestaan :) <3

   Delete
 2. YYYh, I feel you ;___;! Inhottavaa tollanen kun ihmiset vaan ignoraa myyjän ja korujen tekijän (eiväthän ne itsestään ole pöydälle ilmestyneet), ja yritän aina itse coneissa puhua myyjien kanssa myös sen lisäksi että ihailen heidän töitään. Äläkä huoli, musta sä saat ainakin yhen lolitan joka mielellään kantaa sun koruja ^__^ <3! Kunhan paranen, voisin ottaa vähän lolita-kuvia ja tuoda esiin korujaan vaikka fb:ssä, niin muutkin loltsut näkee sun hienoja luomuksia :). Itseä, kuten sillon puhuttiin, ärsyttää kans hirveesti tollanen klikkiytyminen -___- oon päättäny et oon ite liian vanha tollaseen menoon, et hengaan vaan sellasten kanssa ketä jaksan piireissä. Ja olis vaan lapsellista jos joku tulis märisee sulle tänne siitä, et ilmaiset OMASSA blogissasi OMAA mielipidettäsi.

  Joo, mul ei oo varsinaista blogia, mutt stalkkailen ja kommentoin tätä mielelläni ^__^ <3!

  ~Myrre

  ReplyDelete