Pages

Saturday, March 29, 2014

Blog-coma and future plans


Kaikki sinne tulkaa mukaan hauskaa cossaamista kaikkea nyt Turkuun niin kun olis jo!! :D   COSVISION JEE!! 
Eli siis Cosvisioniin ollaan menossa, Jenna tulee myös (aka Kuusade ). Siellä taidekujaillaan ja hengaillaan ja kaikkea kivaa! ^_^ 

Blogi on ollut hieman kuollut, koska on ollut helkkarin kiireinen vuosi. Juoksin läpi kolme conia ekan kahden kuukauden aikana, ja se oli aika intensiivinen kokemus, ja mietin kyllä toistanko tuollaista höykytystä enää xD Ainakaan ilman, että saan varautua hyyyyyvissä ajoin. Mutta oli hauskaa, ja teen niistä postaukset vielä! Hellocon ja Desucon Frostbite postaukset siis tulossa ja yritän saada ne ulos ennen Cosvisionia, koska visionin jälkeen olenkin lähdössä Saksaan (taas) ja Saksan reissun jälkeen on heti kesä Desu (jonne siis toivon mukaan pääsen mukaan). 
  Ja aloitin siis uudessa projektiotyössä kuun alussa ja se nappaa yli 10 tuntia pois päivistä, joten olen ollut ihan raato kun tulen kotiin, enkä ole meinannut tottua vielä uuteen rytmiin. 
  Ja valitettavasti saan koko ajan lisää huonoja uutisia monelta osalta ja juuri kun luulen toipuneeni aikaisemmasta isosta asiasta niin lisää vaan satelee. En voi sanoa olevani juuri nyt mikään maailman iloisin ihminen ja hermostun hyvin nopeasti, jos joku tulee taputtelemaan selkään ja sanoo jokin näistä:
- Yritä nauttia elämän pienistä asioista, sieltä se onni löytyy! ( -> Kun ongelma on ettei edes ne pienimmätkään yksinkertaiset asiat joita kaikki muut pitää itsestään selvinä toimi vaan hajoaa käsiin... >:C Ja ne ihmiset jotka ovat vaivautuneet oppimaan tuntemaan minua, tietävät, suorastaan ovat huvittuneita siitä, miten pienestä ja helposti innostun asioista. Nautin hyvin yksinkertaisista asioista ja elämän piiiiienimmistäkin iloista. Niitä vain tosiaan ei ole ollut enää pitkään aikaan... )
- Ei se vesisade ikuisesti kestä! Vielä se aurinko paistaa risukasaankin! (-> Nii-in, olen tästä tietoinen, mutta kun olen elänyt nyt ties kuinka monta vuotta putkeen niin, että joka IKINEN kerta kun luulen, että noh eipä tämä tästä voi enää pahemmaksi mennä ja ehkä nyt voisi alkaa asiat onnistumaan ja aurinko paistamaan, niin BAM lisää huonoja uutisia, lisää menetystä, lisää hajoavia asioita! Mm. kuolemaa, sairautta, menetystä, paska taloudellinen tilanne jne, ei ole ihan pikku juttuja... Ja kaikki yhtäaikaa ja/tai putkeen. )
- Yritä vain löytää se positiivinen asenne! Se ratkaisee! (-> Yritys on kova, KOKO AJAN, ja joka ikinen kerta kun saan piritettyä itseäni, löydän hyvän tuulen ja positiivisen asenteen niin BAM jokin asia hajoaa käsiin ja saan iskun päin kasvoja...) 

Ja nyt ihan viimeisin ja henk koht suosikki:
- Elämä on jatkuvaa taistelua, sille ei mahda minkään. Pitää vain oppia elämään sen kanssa! (-> HAHAHAHAHAHAHAH!!! Joo... En edes... En mä jaksa edes kirjoittaa tästä mitään. Sen verta nousi vitutus-käyrä tästä.) 

Mutta tosiaan, en ole luovuttamassa, en ole lakannut enkä aio lakata taistelemasta. Välillä vain loppuu energiat ihan kokonaan, usein syistä joihin en pysty itse vaikuttamaan. Ja silloin on pakko vaan mennä maaten ja levätä. Mutta sitä mukaan mitä on energiaa, niin taistelen ja menen kohti tavoitteitani :) Still alive and kicking :D 

Ja yksi tämän vuoden toiveista/tavoitteista olisi tosiaan, että saisin aloitettua videoiden tekemisen sillein ihan kunnolla. Cos all the cool kids are doing it x) Olen halunnut sitä jo pidempään, mutta kynnys tehdä edes noi ensimmäiset videot oli todella suuri, mutta ne on nyt tehty, ja voisin aloittaa ihan kunnolla jossain vaiheessa :) 

Eli nyt toistaiseksi coni-suunnitelmat olisi nämä:
Cosvision - varmistunut!
Desucon - odotellaan tietoa.

Animecon - odotellaan tietoa. (Eivät ole vastanneet mun mailiin -__- )
Tracon - odotellaan tietoa. 

Katsotaan myöhemmin muuttuuko suunnitelmat, ja ilmestyykö listaan lisäystä tai poistuuko jokin. ^_^ 
Mihin coneihin te olette menossa?? :3 

Ja jos haluatte pysyä mahdollisimman ajan tasalla siitä missä menen ja minne olen menossa, niin kannattaa mennä facebookin puolelle, koska päivittelen sinne kaikkein aktiivisimmin asioita. Ja siellä on myös "nyt valmiina"- kansio josta voi käydä katsomassa ja tilata jotain jos haluaa :) Ja tietenkin otan tilaustöitä koko ajan vastaan! 
Eli tuonne:  https://www.facebook.com/TalkingToMyselfJewelry

Olen nyt viime aikoina tehnyt hiuspantoja lisää, sitä mukaa mitä aika on riittänyt. Myös yksisarvisia ^_^ <3 Kaikkia malleja ja värejä ja kaikkia on tulossa lisää! More more more!! <3 Kertokaa toki mitä mieltä olette ^_^ 


Nämä yllä olevat lähti itseasiassa Mikille <3 Jos et jostain kumman syystä tiedä kuka Miki on ja vielä seuraa Mikin blogia niin löydät Mikin blogin ja postauksen näistä täältä: LINK !
Ja myöskin arvostelun ja katsauksen koruista mitä lähetin Mikille niin täältä: LINK !


Ja lisää pantoja:
Eli sellaista tällä kertaa. Miten teillä menee? :D Millaisia kevään suunnitelmia teillä on? :) <3

4 comments:

 1. Paljon tekstiä.. :D ( En sit keksiny muuta sanottavaa.. ^^) By: LittleAlice

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhih :'D No kiitos kommentista kuitenkin ^_^ <3
   Olen hieman ajatellut josko alkaisin videolle kälättämään sanottaviani niin voisi kuunnella lukemisen sijaan? :D

   Delete
 2. Hui kun olet taitava :o

  ReplyDelete