Pages

Monday, November 11, 2013

Dead-mans blog...

Bluuuuargh!!! Anteeksi, gomen, gomen, gomen!! Kuollut blogi, niin paljon jäljessä!! Kukaan jaksa edes käydä täällä enäää x____x'  Sitä kun huomaamattaan tekee sellaista 9-10 tuntista työpäivää niin sen jälkeen sitä tulee vaan kotiin ja syö ja tuijottaa hetken zombina televiisiota ja sitten menee nukkumaan, ja aamulla sama uudelleen. Mulla on tuolla odottamassa vielä äitin ja mun Lontoon matkan kuvat, Saksan matkalta sen about reilusti yli tuhat kuvaa (holy shit).... Sitten Tracon ja Fan Fest... Oh lord. Ja nyt viikonloppuna on sitten Taidekuja Helsingin Gloriassa. Joka on muuten ILMAINEN, eli siis pääsymaksuton, hint hint, wink wink :D Ei maksa mittää, tulkee kattomaan, ostelee, selaamaan, sanoo moi <3 Kaikki käy! Pelkään, että siellä on mitä ilmeisemmin ihan sairaan kuollutta. Eli siis SUNNUNTAINA, HELSINGISSÄ, Gloriassa. Sama paikka missä loliconi oli, sekä Ofelia. 

Niin ja oli tuossa Tanjan Halloween bileet <3 Räpsin kuvia nopsaan vaan siitä alkuilllasta, kamera sai jäädä sitten sivuun lopuksi ajaksi. Ei sitä aina jaksa olla räpsimässä intohimoisesti kuvia x) 

Mutta joo... 

Lätkäisen tähän vaikka pari kuvaa uudesta peruukistani, joka on siis Gothic Lolita wigsistä :) Tein sellasen hätä-pika meikin, ilta myöhään (joka selittänee tuplasilmäpussi xD )... Halusin vaan heti kuvaa siitä vaikka olinkin ihan umpi väsynyt ja tasan sen näköinenkin... Loving my double-eye-bags xD Tired much?! 

Tupla-silmäpussit... Aika komeet kieltämättä :D 

Hieman ennen Halloweenia... Yritin päästä fiiliksiin :D 

I put a spell on yoooouuuu.... 

 (Meeri oli jossain postauksessaan maininnut, että bloggeri heittää sen kuviin jotkut ihme ylimääräiset pupillit... ja nyt huomaan noissa parissa mun kuvissa ihan sama... O_O wtf... näkyykö toi muille?.... tapahtuuko toi muille...? It's freaking me out...) 

Quick translation: Dead-tired. Been doing a 9-10 hour days at work. There's a ArtisAlley happening in Helsinki this Sunday, please come and visit if you can <3 
Got my new wig from Gothic Lolita Wigs, and wanted to do a quick (horrible) make-up so I could take pictures of it. Showing off my hard-earned double eye-bags xDDD .... oh and pssssht! ....... there might be a Christmas-giveaway coming up.... ;)  But shhhh! It's a secret!! 

1 comment:

  1. KATO! Sulleki tulee ekstrapupilleja! WTFFFF! Ihme blogger :D

    ReplyDelete