Pages

Monday, June 10, 2013

Pre-Desu blaa blaa & Giveaway ending

In Finnish only this time, after Desucon more in english! :) 


!Giveaway on nyt suljettu!
!Giveaway is now closed!

Kiitos KAIKILLE osallistujille, olette aivan ihania!! Mulla tulee olemaan ihan tuskaa valita voittajat, kun tosiaan kyseessä ei ole raffle, vaan valitsen julkeasti diktaattorimaiseen tapaan itse voittajat >8) buah! Mutta oikeasti suuri kiitos kaikille osallistujille <3 Oli ihana nähdä miten paljon osallistujia oli! Aion kyllä pitää lisää giveawayta varmaan sellaisia pikaisiakin sitten facebookin puolella jne. Ihan vaan, että asiat pysyy mielenkiintoisena xD Kertokaa toki kommentteihin, että mitä asioita olisi kiva jos pistäisin giveawayihin, kuten vainna sellaisiin pika-facebook "tykkää ja osallistu arvontaan" juttuihin? :) 


Sitten tosiaan DESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDUESUDSUEUDSUEUSEUDSUE!!! <3 
Siellä nähdään!!! <3 Ja ihan vain muistutukseksi:Vain lauantaina!! Tulkaa moikkaa!! Halii!! Kuvauttamaan itsenne!! Ja mikä tärkeintä: OSTAMAAN! :D Voi mikä läjä kaikkea mulla onkaan! :D Oikeesti, ei taida edes mahtua siihen pöydälle! Kännykän kuoria, cameoita, tikkareita, cupkakkuja, lonkeroita, vaahtokarkkeja, keksejä, lepakoita.... KAIKKEA! :D Siellä nähdään! 

4 comments:

 1. Ryntään kattoo heeeeti oisko siellä jotaa kivaa härpäkettä!

  ReplyDelete
 2. En malta odottaa että pääsen pöydällesi Desuconissa :3 Kaikki tavarasi ovat vain niin ihania.
  Aiotko ottaa noita FB sivullasi näkyviä isoja ruususormuksia? siis näitä: http://tinyurl.com/nvpzlrf

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi voi, mä oon kadottanut niiden muotin jokin aikaa sitten, kun niille ei ollut lainkaan kysyntää... :'( Mä voin yrittää ettiä sen jossain vaiheessa. Mutta nyt Desuun ei ehdi kuitenkaan.

   Tule kuitenkin käymään <3

   Delete